Fotbalový zápas mladších žáků Porty v Bečově – březen 2009

11. 03. 2009

Ve středu 11. března 2009 sehráli mladší žáci PORTY Postoloprty fotbalový zápas v hale Bečov se žáky téhož klubu SK Bečov jako přípravný zápas tohoto mužstva před soutěžní sezónou. Hrálo se od 16.00 hod. systémem pro halu tj. 4 + 1 se střídáním „hokejovým způsobem“ a to 2x 30 min.

Za Portu hráli tito hráči: Dušan Klempár /kapitán/, Tomáš a Lukáš Hangurbadžovi, Patrik Tamáš, Kája Kliment, Marek Čajkovský a David Kudry. Zápas byl dosti vyrovnaný, i když Porta si udržovala vždy převahu i ve skore. První poločas skončil 7 : 4 pro Portu, celkový výsledek pak byl 11 : 9. Trenér Bečova pan Gabriš byl spokojen s mužstvem Porty, které bylo dobrým sparingpartnerem. Na druhé straně děkan P.Rudolf děkuje tomuto klubu, že zve naše mužstvo pro přípravné zápasy.

Za Portu dávali branky: Patrik Tomáš – 7, David Kudry – 2, Tomáš Hangurbadžo – 1, Marek Čajkovský – 1. Nejlepšími hráči trenér P.Rudolf vyhlásil Patrika Tamáše a Dušana Klempára.

Mužstvo PORTY se přihlásilo na 2. ročník fotbalového turnaje u Salesiánů v Praze – Kobylisích, který se bude konat v sobotu 16.května 2009. Dále mužstvo PORTY bude pozváno do Tuchořic k sehrání přátelského utkání s chovanci tamního Sociálního ústavu.