Slavětín Open 2010

12. 07. 2010

Tým Porty Postoloprty se zúčastnil fotbalového turnaje Slavětín Open, který se konal dne 10. července 2010 ve Slavětíně u Loun. Ve skupině se utkal s dalšími pěti soupeři, a to týmy Bivoj Slavětín, Čenda Team, Zdiby, El Fantastico Louny a Cirkus Louny. Za Portu nastoupili hráči (1) Ladislav Kudry – brankář, (3) Ladislav Hangurbadžo, (4) Tomáš Mirga, (5) Daniel Zibrt, (8) Patrik Mirga, (10) Michal Tomi, (11) Tomáš Hangurbadžo a (16) Standa Hangurbadžo.

První zápas s týmem Cirkus Louny skončil nerozhodně, když ani jeden tým nedal branku. Druhý zápas Porta skórovala proti Čenda Teamu 3:1 – góly za Portu dali hráči Michal Tomi, Patrik Mirga a Daniel Zibrt. Další zápasy už dopadly pro Portu nepříznivě – třetí zápas vyhrál domácí tým Bivoj Slavětín 7:1 (branku za Portu dal Tomáš Hangurbadžo), v první polovině dobře se vyvíjející čtvrtý zápas nakonec skončil 6:2 pro El Fantastico Louny (góly za Portu dali Michal Tomi a Daniel Zibrt) a poslední zápas ve skupině proti týmu Zdiby končil s výsledkem 2 branky pro Zdiby (2:0).

Porta postoupila jako čtvrtá ze skupiny do čtvrtfinále, kde se však utkala s nejlepším týmem z první skupiny – Torpédem Slavětín, kterému podlehla.

Bohu díky za krásné počasí, které nás provázelo po celou dobu turnaje, a také za tuto možnost, kdy si hráči mohli dobře zahrát s týmy z okolních obcí.