Mladší žáci Porty Postoloprty versus žáci FC Bečov u Mostu

8. 05. 2008

Za krásného, slunečného počasí ve čtvrtek 8. května 2008 sehráli mladší žáci Porty Postoloprty další fotbalový zápas s žáky FC Bečov a to od 16.00 hod.

Za Portu nastoupili někteří noví hráči a to brankář Dušan Klempár, dále Niki Sivák. Hrálo se systémem 7+l dvakrát 30 min. Porta vyhrála první poločas 1: 0, když branku dal kapitán Marek Čajkovský, a ještě Patrik Mirga neproměnil desetimetrový kop. Po přestávce se zápas vyvíjel pro Portu dobře, neboť brankami Marka Čajkovského a Kájy Klimenta zvýšili na 3: 0. Později však došlo k penaltě, kterou FC Bečov proměnil a snížil na 3:1 a v samotném závěru se podařilo FC Bečov ještě i vyrovnat na konečných 3 : 3, když Porta nevyužila nejméně dvou stoprocentních příležitostí a to Tomášem Hangurbadžem, Kájou Klimentem a Patrikem Mir- gou. Domácí Bečov tedy uhrál šťastnou remízu a také následné pokutové kopy skončily smírně 3 : 3, když za Portu skorovali Marek Čajkovský, Ferko Polhoš a Tomáš Hangurbadžo.

Trenér a vedoucí mužstva P. Rudolf Prey, děkuje hráčům za snaživý výkon. Zvláště oceňuje trenér dobrý výkon nového brankáře Dušana Klempára, kapitána Marka Čajkovského a Lukáše Hangurbadža ve druhém poločase. Děkuje zároveň panu Baníkovi za odvoz hráčů do Bečova a zpět.