Fotbalový turnaj v Salesiánském středisku v Praze – Kobylisích

22. 05. 2010

Na základě pozvání přijeli hráči PORTY na žákovský fotbalový turnaj do Salesiánského střediska v Praze – Kobylisích, který se konal v sobotu 22. května 2010. Po zaplacení startovného se konalo zahájení a rozlosování turnaje, kterého se zúčastnilo 5 mužstev.

PORTA v tradičních žluto – modrých dresech s nápisem PORTA hrála celkem 4 zápasy základní skupiny, ve kterých dvakrát vyhrála (s týmem Kohyboys 8:2 a s týmem Žíchovec 13:3), jednou hrála nerozhodně (s týmem FC Zahrada 2:2) a jedenkráte prohrála (s týmem FCB Allstars Kobylisy 0:3). V další části hrála PORTA o druhé místo týmem FC Zahrada a vyhrála 3:0, načež hrála ještě o první místo s místními žáky týmu FCB Allstars Kobylisy a nešťastně prohrála 2:1, když za PORTu dal branku pouze Patrik Mirga.

Celkově tedy PORTA obsadila 2. místo, když dala nejvíce branek a to 27 a dostala pouze 12. Za druhé místo obdrželi všichni hráči medaile a sáček bonbonů. Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen hráč PORTY Patrik Mirga, který dal 12 branek a dostal navíc sošku s fotbalistou.

Děkan a trenér byl spokojen s výkonem i vystupováním celého mužstva. Nejlepšími hráči byli Patrik Mirga a brankář Patrik Tamáš. Pořadatelé byli také spokojeni s vystoupením našeho mužstva a pozvali nás na turnaj v příštím roce.

Bohu díky za krásné počasí a dobrou reprezentaci kostela z malého města Postoloprty.