Fotbalový turnaj v hale SLAVOJE Žatec

17. 11. 2011

Mužstvo žáků PORTY se zúčastnilo dne 17.11.2011 fotbalového turnajev sálové kopané v hale Žatec. Zúčastnili se tito hráči: Lukáš a Tomáš Hangurbadžovi, Partrik Horvát, Patrik Kloc, Denis Kaleja, Marcel Surmaj, Radek Horvát, Cyril Horvát.

Turnaj začal v 8.30 předáním soupisky hráčů a úhradou startovného a přidělením kabiny a zároveň rozlosováním zápasů. PORTA hrála za starší žáky, kde bylo 6 mužstev. Hráči Porty vyhráli jeden zápas a to nad Žatcem B 2 : 1, dvakrát hráli nerozhodně a to s Košťany 2 : 2 a s Plzní A 1 : 1 a dvakrát prohráli a to s Žatcem A 1 : 4 a s Plzní B 1 : 3. Celkem získala PORTA 5 bodů což stačilo na 5. místo.

Za Portu dávali branky: Tomáš Hangurbadžo 2 x, Lukáš Hangurbadžo 1 x, Patrik Kloc 1 x, Denis Kaleja  2 x, Cyril Horvát 1 x. Mužstvo bylo odměněno pořadateli pohárem a věcnými cenami. Zvítězilo mužstvo Plzně B.

Děkan a trenér Rudolf Prey ocenil mimořádný výkon brankáře Denise Kaleju, který také hrál v útoku a Tomáše Hangurbadžo, ostatní se snažili tyto hráče doplnit, zejména druhý brankář Patrik Kloc a kapitán Patrik Horvát.

Bohu díky za zdařilý fotbalový turnaj a reprezentaci kostela v Postoloprtech.