Fotbalový turnaj u Salesiánů v Kobylisích

25. 09. 2010

Na základě pozvání se žáci PORTY zúčastnili dne 25. září 2010 fotbalového turnaje v Salesiánském centru v Kobylisích, aby jako první si zahráli na nově vytvořené umělé trávě na hřištích tohoto Salesiánského centra. Turnaje se zúčastnili tito hráči: Tomáš a Lukáš Hangurbadžovi, Dušan Klempár, Marek Čajkovský, David Kudry, Patrik Mirga, Patrik Kloc. Bylo zúčastněno 6 mužstev a hrálo se 2 x 15 min. s přestávkou. Porta tedy sehrála 5 zápasů s těmito výsledky: vyhrálo 2 zápasy, ale prohrálo 3 zápasy, i když vždy těsně o jeden gól, což stačilo pouze na čtvrté místo.

Nejvíce branek nastřílel David Kudry a to 14, dále pak Tomáš Hangurbadžo 10, Dušan Klempár 3, Marek Čajkovský 3, Lukáš Hangurbadžo 3, Patrik Mirga 1. Ze všem mužstev nastřílela PORTA nejvíce branek a to 34. Hráči obdrželi na závěr diplomy a sladkou odměnu. Vyhrálo mužstvo FC Kulečník, druhé bylo mužstvo Spamu, třetí mužstvo Přírodního gymnázia.

Bohu díky, že počasí bylo bez deště do konce turnaje, ale potom začalo hustě pršet a to i celou cestu zpět do Postoloprt.

Děkan a trenér děkuje celému mužstvu za snaživý výkon, když chybělo trochu štěstí, neboť ve všech prohraných zápasech PORTA vedla buď 2 : 0 nebo 1 : 0 a přece nakonec prohrála. Porta byla pozvána i pro příští rok na turnaj do Salesiánského centra.