Fotbalový turnaj GAMA CUP v Dobroměřicích

2. 07. 2011

Mužstvo PORTY se zúčastnilo fotbalového turnaje v Dobroměřicích v sobotu 2. 7. 2011. Celkem bylo přihlášeno 35 mužstev pro malou kopanou tj. 4 + 1. PORTA byla zařazena do skupiny E spolu s těmito mužstvy: Felaz AC, FC Duchcov, Kopisty, EL Fantastico, Louny Bandits a Luleťáci.

PORTA sehrála tedy 6 zápasů ve skupině, hrálo se vždy 12 min. a rozhodčí byli delegováni. Za PORTU hráli tito hráči: Juraj Žiga – kap., Dušan Klempár, Tomáš Hangurbadžo, Vlasta Kroupová – brankářka, Kamil Vanta, Konstantin Ilič, Vendel Klempár. PORTA vyhrála, bohužel, pouze jeden zápas a to proti Felaz AC a to 1 : 0, když jedinou branku dal Tomáš Hangurbadžo. V dalších zápasech se nepodařilo PORTĚ zvítězit a ani vstřelit další branku, i když některé zápasy prohráli jen těsně.

Jelikož brankářka Vlasta Kroupová po třetím zápase odstoupila, nahradil ji Kamil Vanta a navíc musel odstoupit i Vendel Klempár a Juraj Žiga, takže pak PORTA neměla ani hráče na vystřídání. Většina soupeřů byli hráči s aktivních klubových týmů, takže naše hráče převyšovali jak rychlostí, tak kombinací a střelbou. Naši hráči hráli však slušně. Nejlepším hráčem podle vedoucího mužstva byl Juraj Žiga až do svého zranění a pak střelec branky Tomáš Hangurbadžo. Hrálo se na pěkném travnatém hřišti, ale za větrného a studeného počasí.