Fotbalový zápas Porty s FK Dobroměřice

22. 08. 2009

V sobotu dne 22. srpna 2009 od 10.00 h sehráli žáci Porty fotbal malé kopané 7 + 1 na hřišti FK Dobroměřice s tamními žáky, kteří v loňské sezoně soutěž vyhráli. Pod vedením trenéra pana Sekuly nastoupili domácí Dobroměřice ve tmavých dresech, Porta měla své typické žluté. Pod kvalifikovaným rozhodčím z Loun byl sepsán zápis, neboť zápas byl nahlášen na ČSTV. Hrálo se 2 x 30 min. podle řádných pravidel pro malou kopanou.

Ke všeobecnému překvapení hráči Porty přehráli místní klub jednoznačně a to výsledkem 9 : 2, když branky za Portu dávali: Tamáš 6 x, Klempár 2 x, Tomáš Hangurbadžo 1 x. Porta nastoupila v této sestavě: Patrik Kloc, Ferko Polhoš, Blažej Žiga, Tomáš Hangurbadžo, Lukáš Hangurbadžo, Cyril Horváth, Dušan Klempár, Patrik Tamáš.

Trenér Porty byl spokojen se hrou celého mužstva, nejvíce však s brankářem Patrikem Klocem, Tomášem Hangurbadžo – kapitánem a Patrikem Tamášem – střelcem. Bylo dobré, že utkání řídil řádný rozhodčí od ČSTV Louny, neboť tím více je výsledek spravedlivý. Rozhodčí byl stejně přísný na obě mužstva.