Fotbalový turnaj v Salesiánském středisku Praha – Kobylisy 24.5.2014

24. 05. 2014

V sobotu 24.5.2014 se zúčastnili žáci PORTY Postoloprty fotbalového turnaje u Salesiánů. Zúčastnili se tito hráči: Patrik Horvát – kapitán, Patrik Kloc, Radek Horvát, Marcel Surmaj, Dominik Mošovský, Alexandr Janičo, Petr Girga, Lukáš Hangurbadžo, Denis Kaleja a jako trenér doprovázel Dušan Klempár.

V turnaji starších žáků bylo 6 mužstev a PORTA se umístila na čestném 2. místě. Vyhrála nad Palmovkou 14 : 0, nad Konečným řešením 4 : 0, nad Juniorem 9 : 2, prohrála s TAP 0 : 2, s York CITY 1 : 3. Branky stříleli: Denis Kaleja a Radek Horvát po 9, Marcel Surmaj 2, Patrik Horvát 3, Alexandr Janičo, Dominik Mošovský a Lukáš Hangurbdžo po 1.

Za druhé místo obdrželi hráči stříbrné medaile. Všichni hráči dostali také žetony, aby si mohli vyzvednout jídlo a pití v hodnotě 25,–Kč, protože Salesiáni konali den ke cti Panny Marie pro místní farnost. Děkan Rudolf  Prey zajistil odvoz hráčů a to tranzitem od paní Marcely Smrtové ze Skupic a osobním autem pana Petra Zetlizera z Postoloprt.

Děkan byl spokojen jak s výkonem hráčů tak s jejich vystupováním, protože se hrálo také o pohár fair – play, který vyhrálo ovšem jiné mužstvo.